120 mil på 3 dagar

120 mil på 3 dagar

Vilken vecka och vad många härliga underbara människor jag har träffat på mina föreläsningar. Efter min öppna föreläsning på Lisebergsteatern i tisdags åkte jag sedan vidare till Malmö för att köra repris där i onsdags. Och responsen i Malmö var minst lika häftig som i Göteborg. Sen vidare till Kalmar där jag sladdade in på Stadshotellet sent onsdag kväll. För mig är ju hela Kalmar så starkt förknippat med Ironman och fysisk aktivitet efter mina tre Ironman som jag genomfört där. Så trots sen kväll var det bara att ta på sig löparkläderna och ge sig ut på en liten joggingrunda för att få lite goa flashbacks och tänka tillbaka till när jag sprang i mål här här den 16 augusti i år, men då slet jag som ett djur. Igår morse föreläste jag sedan för kultur & fritidsförvaltningen och fick då träffa en gammal fotbollsstjärna som varit Kalmar FF trogen i många många år. P-O Johansson heter han och det var riktigt kul. Efteråt hade jag bråttom tillbaka till Göteborg då ett gött IT gäng ifrån Kungsbacka Kommun väntande på att bli peppade och inspirerande. Det som var extra roligt var att när jag skulle föreläsa där och stod utanför min egna bil på en offentlig parkeringsplats och skulle byta kläder så uppstod en kul situation. Jag tog snabbt av mig mina byxor och sen skjortan. Jag stod nu mellan två bilar, vilken syn! När jag stod där mellan bilarna bara i kalsonger så stannande en gammal dam precis och sade högt  – ser jag i syne? Vilken snygg karl jag ser bara i kalsonger utbrast hon högt! Hon stod kvar länge och glodde som om hon inte hade sett en halvnaken karl förut! Men vi skrattade högt bägge två och så önskade vi varandra en trevlig helg! Och idag när jag föreläste i Halmstad kom det fram en äldre man till mig efteråt och sade, Michael – du har ju helt rätt, dina tankar styr och formar ju allting i våra liv! Men kan man hjälpa vilka tankar som ständigt flyger in i huvudet frågade han? Nä, det är klart man inte kan svarade jag, men däremot kan du ju bli mycket bättre på att ta kommandot över dina tankar , inre bilder och känslor och lära dig att  styra tankarna i en mer önskvärd, positiv och bestämd riktning.

Valet är ditt! Om du vågar tänka lite nytt och annorlunda så kommer du även agera därefter.

Säg yeees!

Ha nu en skön helg!

Kram Micke