Företagsanpassade
föreläsningar

foretagsanpassade-forelasningDags att uppleva en barriärbrytande föreläsning?

För att motivera dig själv och dina kollegor. Hantera relationer på jobbet. Bli mer framgångsrika på jobbet. Vad är skillnaden som gör skillnaden? Michael ger dig inspiration, motivation och verktyg för förändring.

Divider

1

Konsten att skapa
vinnande team & attityder

För er som vill lägga extra mycket fokus på individens ansvar för sin egna framgång och utveckling samt hur man får och skapar ett arbetslag att dra åt samma håll.

hur-blir-vi-mer-framgangsrika

Att vända motgång till framgång

Vill du bli bättre på att vända motgångar och se på dem som något positivt? Den här föreläsningen lär dig verkligen att bli duktigare på att hantera och bemästra motgångar.

vinnande-ledarskap-medarbetare

Vinnande ledarskap och medarbetare!

Det viktigaste i allt ledarskap är att kunna leda sig själv först för att kunna påverka och leda andra människor i en mer positiv och hälsosam riktning.

motivera-sig-sjalv

Att motivera sig själv
& andra till ett bättre resultat!

Den här mycket spännande föreläsningen handlar om hur du skapar laganda och får en grupp att vilja arbeta åt samma håll- och mål för att skapa bästa möjliga resultat.

leva-vaxa-forandring

Att leva & växa med förändringar!

Vi alla lever i ständiga förändringar! Den här föreläsningen vänder sig just till dig som vill förstå hur och varför man reagerar så olika när olika förändringar uppstår.

Lever-du-for-att-jobba

Lever du för att jobba eller jobbar du för att leva?

Vad är skillnaden på dem som faktiskt lever för att jobba kontra dem som jobbar för att leva? Denna föreläsning ger dig insikter, inspiration.

Bemotande-i-varldsklass

Bemötande och service i världsklass!

Här får du lära dig strategier på hur du kan öka servicenivån och bemötandet så du kan ta dig själv och andra till en ny nivå och bli rikare i dubbel bemärkelse!

Att-coacha

Motivation, förändringar & arbetsglädje

Denna föreläsning lär dig hur du hittar ökad motivation inom dig själv och hos andra samt skapar ökad arbetsglädje på arbetsplatsen.

Har du några funderingar över mina kurser?