Inspirationsvideos

Michael Södermalm, föreläsare, mental coach och inspiratör

Det sitter huvudet

Team Hoyt

Denna magiska inspirationsfilm visar hur en pappa…

Läs mer

Denna magiska inspirationsfilm visar hur en pappa tillsammans med sin son gör det omöjliga möjligt! Bestäm dig för vad du vill, sätt upp en tändande målbild och skapa sedan en tydlig plan så kommer ni nå era mål är deras ledord. Tillsammans kan vi mer än vi tror bara vi väljer att tro på att vi kan!

Christoffer Lindhe

År 2006 var Christoffer med om en fruktansvärd olycka då…

Läs mer

År 2006 var Christoffer med om en fruktansvärd olycka då han blev överkörd av ett tåg men på ett ofattbart målmedvetet sätt bestämde han sig för att övervinna alla hinder för att sex år senare bli uttagen till Paralympics OS i London i simning.

All Black’s Haka

Ett av världens bästa rugby lag från Nya Zeeland visar…

Läs mer

Ett av världens bästa rugby lag från Nya Zeeland visar hur de mentalt laddar upp inför matchstart! Snacka om mental förberedelse, fokus och konsten att skapa framkalla positiv energi för att känna sig oslagbara!

Team Södermalm

År 2010 bestämde sig Michael för att coacha och genomföra ett…

Läs mer

År 2010 bestämde sig Michael för att coacha och genomföra ett New York Marathon med sina fyra barn. Han ville få dem att förstå djupet i att allt går om man bara vill, har den rätta viljan och inställningen samt hjälper varandra att lyckas! Laget är alltid starkare än jaget. Det blev ett oförglömligt minne!

No arms, No legs, No worries!

Nick Vujicis är en otroligt uppskattad motivationsföreläsare som åker…

Läs mer

Nick Vujicis är en otroligt uppskattad motivationsföreläsare som åker runt om i världen och inspirerar människor att förstå vilka enorma möjligheter vi har att skapa mer glädje och framgång i livet om vi bara väljer rätt synsätt både mot oss själva och på livet i stort!

The Epic split

Detta som du nu kommer se har aldrig tidigare utförts!

Läs mer

Detta som du nu kommer se har aldrig tidigare utförts! Jean-Claude Van Damme visar sin världsberömda split mellan två lastbilar i en av världens mest sedda lastbils-reklamfilm. Träning ger färdighet!

Michael på 4good Eat Love Live

Michael Södermalm på 4good Eat Love Live på Rival i september 2012 får alla… 

Läs mer

Michael Södermalm på 4good Eat Love Live på Rival i september 2012 får alla att skratta så att tårarna rinner. Men han har också många poäng i att vi behöver mer positivare tankar och lägga oss på en högre lägsta-nivå… Det jobbiga i livet kommer ändå. Ta inte ut det i förskott! 

Du är bättre än du tror!

Mikael Södermalm: Du är bättre än du tror! 

Starkare.nu

Videoseriens alla klipp presenteras av Michael Södermalm. En otroligt rolig och…

Läs mer

Videoseriens alla klipp presenteras av Michael Södermalm. En otroligt rolig och superhäftig inspiratör alla kategorier! Se mer här; www.starkare.nu och www.sundlivsstil.se