Idrottare

Tänk om du kunde hitta det rätta flytet, det bästa självförtroendet och prestera som bäst varje gång det förväntas något extra av dig! Tänk dig också att du kan lära dig att styra och kontrollera dina tankar och känslor inför en viktig tävling.

Genom att lära dig mer om dig själv och upptäcka potentialen inom dig flyttar du fram gränserna för vad du kan prestera inom din sport eller idrott.

 

Du har potentialen inom dig

Under årens lopp har jag arbetat med många av våra duktiga idrottsmän och hjälpt dem att förbereda sig till stora mästerskap som EM, VM och OS. Precis som de kan du lära dig använda vinnande mentala tekniker för att nå ökad personlig framgång.

En styrka som hjälper dig att reagera och agera ännu bättre mentalt i olika situationer som kan uppstå på träning eller tävling.

 

Ta kontroll över dina tankar och känslor!

Du har säkert hört uttrycket ”det sitter i huvudet” många gånger. Tyvärr är det få som gör något åt det. Det flesta konstaterar att det är som det är och blir ett offer för omständigheterna istället för att lära sig hur man själv kan kontrollera och styra sina tankar och känslor i olika situationer. Det finns säkert en del som fortfarande tror att de idrottsutövare som tränar mentalt är svaga individer och grupper? Det är ju precis tvärtom! Vill du bli ännu bättre och förstå hur viktig den mentala träningen är som en del av dina förberedelser? Ta hjälp av en certifierad mental tränare; det kommer att resultera i att du både mår och lyckas bättre. Ofta är det den mentala styrkan som är skillnaden som GÖR skillnaden.

 

Kontakta eller boka mig för en inspirerande föreläsning i mental träning för idrottare!

citat

Mental träning inom idrotten ligger mig varmt om hjärtat.

Jag vet själv hur tufft det kan vara att nå hela vägen om man inte har verktygen att jobba mentalt med sig själv. År 1987 var jag med i det allsvenska fotbollslaget GIF Sundsvall. Det vara samma år som Tomas Brolin var där och vi spelade ihop under några matcher i B-laget. Jag hade blivit värvad från en division 4-klubb och nu var min pojkdröm nära att gå i uppfyllelse. Trodde jag.

Kanske var det så att jag inte räckte till rent fotbollskunskapsmässigt, men jag kände tydligt hur jag förminskades som spelare när jag aldrig fick någon feedback på vad jag skulle bli bättre på. Jag spände mig när jag ville bevisa vad jag kunde men då gick det ännu sämre. Jag gjorde det enkla svårt och så satte det sig i huvudet.

Ett år senare blev jag värvad till en annan klubb som valde att satsa på mig. Där fick jag regelbunden feedback ifrån tränaren och kände hans förtroende – oavsett om det gick bra eller dåligt. Detta gjorde att jag alltid kunde prestera avspänt och kände mig som en vinnare oavsett resultat.

Tänk vad ledarskapet och det mentala antingen kan hjälpa eller stjälpa dig!

Min insikt om den mentala träningen kom långt senare och då var min fotbollskarriär över…

Mitt råd är: Tveka aldrig att söka professionell hjälp.

Trots att de flesta vet hur viktig den mentala träningen är, och hur utslagsgivande den kan vara, är det så många fler idrottsutövare oavsett nivå som skulle behöva träna mentalt.

Tillhör du en annan målgrupp?

BLI INSPIRERAD DU OCKSÅ!