Referenser

citat

Tack Michael för den bästa ledarskapsutbildning som jag någonsin har gått under alla mina år på Volvo! Dina kunskaper, erfarenheter och äkthet ihop med ditt brinnande intresse att vilja hjälpa andra till att våga bryta nya barriärer har hjälpt mig, mina medarbetare och min familj till livsstilsförändringar som jag inte trodde var möjliga!

David Lilljegren
Avdelningschef – Volvo IT

citat

Stort tack till dig Michael! Du är bäst och det du gör är fantastiskt! Jag och min avdelning har aldrig varit med om en sådan tydlig och påtaglig förändring i organisationen och hos alla våra medarbetare som dina föreläsningar resulterat i! Vi lever som du lär! Du GÖR skillnad! Lycka till!

Camilla Johansson
Head of Services & Skills – SEB

citatJustus-a

Du lyste som den stjärna du är och levererade ditt budskap “Du kan mer än du tror” med ett djup, närvaro och ett innehåll som jag aldrig tidigare upplevt! Tusen tack, jag blev verkligen berörd!

Justus Alholt 
Länsförsäkringar

citatEva-b

Min personal är lyriska och du har hjälpt oss alla att få tillbaka vår motivation och arbetsglädje! Nu ser vi framåt igen med nya krafter! Hur det gick till känns bara magiskt och svårt att förklara! Det bara hände! Tusen tack ifrån oss alla!”

Ewa Buxfeldt
Verksamhetschef, Gerdas Gård

citat

Jag har lyssnat på många genom åren i din bransch och jag vill bara säga grattis Michael, du är föreläsarnas egen Zlatan! Världsklass igen!

Tom Wikström VD
Lokalguiden

citatElisabeth-w

Dina föreläsningar och utbildningar har förändrat mitt liv! Skillnaden är din äkthet, närvaro och all den kunskap du besitter! Dessutom blandar du allvar och humor på ett unikt sätt! Du är bara bäst! Tack för allt!

Elisabeth Werner
AB Volvo

citatChristian-r

Det som jag är allra mest fascinerad över var Michael Södermalms dragningar. Som du vet är jag extremt bortskämd med kända och mindre kända föreläsare (…) Men inga av dessa som jag haft kontakt med slår Södermalm. Jag har aldrig någonsin hört en så bra föreläsare, vilket var extremt triggande för mig! Det var en fenomenal avslutning, stort tack!

Christian Rudén
VD, Bonnier Responsmedier Group AB

citat

Du har varit till mycket stor nytta, Michael! Vi ser att försäljningen har stigit hela tiden efter att vi påbörjade samarbetet med dig. Idag pratade vi mycket om flow, och hur vi verkligen har känt flow på kontoret idag.

Michael Tilstam
Svaret.se

citat

Som föreläsare anser jag Michael vara den bästa jag sett! Medryckande, inspirerande och fokuserad.

Anette Brännström
Ledarcoach, mg Management International AB

citatJan-b

Dina insatser har alltid varit mycket givande och intressanta! Du har bekräftat mycket av det jag redan använt mig av i den mentala träningen, samt givit mig många nya verktyg och infallsvinklar. Samspelet mellan människan och hästen är unik och du har helt rätt, är människan i balans och harmoni känner även hästen av det!

Jan Brink
Världsmästare i dressyr

citatUlrika-f

Jag vill tacka för en helt underbar föreläsning som du hade för oss lärare i S:t Jacobi gymnasium i Vällingby idag. Jag har varit på fler mental tränings föreläsningar tidigare men detta slog verkligen allt! Jag satt i mitten längst fram och kände en otrolig värme och energi som du sände ut.

Du är så klockren i ditt  budskap,ledarskap och kroppsspråk. Det gick rakt in i mitt hjärta, djupt in i min själ. Du fick mig att gapskratta,att fundera samt att bli djupt rörd av din generositet av dina personliga erfarenheter.

Du har stärkt mig som lärare, som mamma,fru,exfru och som människa.
Fan vad bra du är! Tack för detta uppvaknande.

Jag ser fram emot att lyssna och inspireras av dig vid fler tillfällen och verkligen aktivera, praktisera dina tips!
Tack snälla!

Ulrika Furtenbach

citat

Michael Södermalm är en mycket kunnig, professionell och inspirerande föreläsare.

Tommy Elofsson
Coach/utbildare inom mental träning

citatJoel-l

Tack för all positiv energi, och för att du hjälpt mig få fram det bästa ur mig själv! Du har trott på mig både i motgång och i medgång, och jag har blivit mycket bättre på att fokusera på rätt saker. Du är en suverän coach!

Joel Lundqvist
Ishockeyspelare i Tre Kronor, proffs i Dallas Stars

citat

Ikväll var jag på en föreläsning som Michael höll på SAS Radisson här i Göteborg. Ohyggligt inspirerande! Han har allt, och är verkligen en framtidens ledare.

Jörgen Ohlsson
Chef, AB Volvo

citatDavid-h

En föreläsare som ’gick rätt in i hjärtat’ med äkthet, energi och enorm kompetens var Michael Södermalm. Han tillförde en oerhörd positiv förändring både för mig själv och hela min personal. Jag har under mina 25 år sett och hört de flesta i Sverige, men ingen är så bra som Michael. Han har allt och mer därtill!

David Horn
Verksamhetschef, Fysiken i Göteborg

citatPeter-G

Jag har under åtta dagar deltagit i utbildningsprogrammet ’Vinnande Ledarskap genom mental träning’. Programmet har gett mig mycket konkreta verktyg som dagligen hjälper mig att leda mig själv bättre, samt att få andra människor att utvecklas och må bättre.

Michael Södermalm som coach och ledare för programmet har på ett föredömligt och unikt sätt fått mig att förstå vilka behov som driver mig. Fått mig att praktisera det jag lärt mig, samt utveckla min förmåga att coacha och leda andra bättre.

Utbildningen har även lett till att ledningsgruppen jobbar ihop på ett mycket bättre sätt än tidigare. Jag vill starkt rekommendera utbildningen ’Vinnande Ledarskap’ för andra ledare inom Volvokoncernen, då jag tycker det ligger helt i linje med vår syn på ledarskap och grundläggande värderingar.

Peter Grönberg
General Manager, Volvo IT

citat

Tack Micke för alla våra år tillsammans! Under mina avslutande år som professionell fotbollsspelare i Bologna och Fenerbache har du verkligen öppnat upp mina ögon för den mentala träningens betydelse!

Du är ett proffs! Kunnig, erfaren, förstående, lättsam och alltid lika rolig!

Det har alltid varit lika trevligt och givande när vi har träffats! Du har förändrat mitt tänk och synsätt till stor del! Tack för all hjälp och lycka till!

Kennet Andersson
F.d. landslagsspelare och fotbollsproffs

citatErika-d

Vi har aldrig tidigare mött en sådan fantastisk människa och mental coach som Michael Södermalm. Du har verkligen med kraft, glöd och mod fått oss alla att lyfta oss ett par steg mentalt. Du har lyft fram det bästa i oss (…)

Dina insatser har varit guld värda, vilket vi alla vill tacka dig för när du nu hjälpt oss att bli världsmästare. Nu har vi den mentala styrkan, glädjen och självförtroendet att åstadkomma fler mirakel! Tack! Tack! Tack!

Erika Donko och alla tjejer
Team Surprise Landvetter

citatChristian-b

Tack Micke! Utan din hjälp hade det aldrig fungerat! Du är super! Jag kom tillbaka! Jag spelade bättre och bättre och uppnådde en av mina pojkdrömmar, ett OS guld! Nu sätter jag upp nya mål och utmaningar med din hjälp! Vi hörs!

Christian Bäckman
Ishockeyspelare i Tre Kronor, proffs i S:t Louis NHL

citatGlenn

Tack Micke! Självförtroendet är A och O i allt man gör! Tänk om jag vetat allt detta för 20 år sedan, då hade det gått ännu bättre! Detta behöver alla spelare hjälp med! För att prestera bättre på plan och även utanför fotbollen. Du är den bästa jag lyssnat på!

Glenn Hysén
F.d. landslagsspelare och fotbollsproffs

citatwigar_bartholdson

Vi på IT-företaget Pulsen firade 35 års jubileum med dig som inhyrd föreläsare. Vi vill tacka dig för din lysande förmåga att prata med oss om framtiden och dess möjligheter! Du gav alla oss på företaget en upplevelse med allt vad det innebär i form av verktyg, tips, tankar, allvar och humor om hur vi ska tackla det nya millenniet på ett konstruktivt och framgångsrikt sätt! Du har en medfödd talang att framträda och förmedla budskap på. Du var engagerande och trollband allihop!

Pulsens personal fick en rolig, tankeväckande och berikande eftermiddag! Tack Michael! Stående ovationer!

Wigar Bartholdson
VD, Pulsen

citat

Hej Michael! Jag vill bara tacka för en suverän föreläsning igår på Stockholmsmässan. Jag hade aldrig hört talas om dig förut, men du gjorde verkligen ett stort och djupt intryck på mig!

Dina självupplevda berättelser och dina positiva tankar att få människor att verkligen känna sig duktigare, gladare och med stark tilltro till framtiden var fascinerande att se.

Jag kände igen mig i mycket, och känner verkligen lust att vilja ta tag i mitt liv och förändra en del saker. Så ännu en gång tack för att du hjälpte mig att komma igång med mitt nya tankearbete och liv!

Jeanette Thörnberg
KTH / UF – IT-enheten

citat

Hej Michael! Det har nu gått 42 dagar utan att jag har rökt. Det du gjorde med mig i Oskarshamn har gett mig den slutliga energin att verkligen lyckats sluta röka efter 33 år!

Det har också smittat av sig på min sambo Lena, som tack vare din hjälp också slutat röka. Hon är inne på sin tredje vecka som rökfri. Vi vill tacka dig för detta och vi hoppas klara av resten med varandras hjälp nu.

Anders och Lena Svensson
Oskarshamn

citat

Hej Michael! Tack för en KANONBRA föreläsning på kunskapsdagarna!

Jag har rekommenderat hela SIF att boka dig till sina respektive kickoffer.

Kenneth Pettersson
Scania CV AB