De e så lite som GÖR sååå mycket!

De e så lite som GÖR sååå mycket!

Vi stressar, springer och jagar lycka och tillfredsställelse på många olika sätt och ibland glömmer vi att det är de så små små sakerna som kan GÖRA så mycket och få en att må bra en hel dag. Det kan räcka med att någon ser dig och bara säger hej och ger dig en komplimang! Eller bara ett hej! Ett leende eller som mitt korta lilla möte med den äldsta damen som tränar på Hagabadet och som dessutom har samma underbara och duktiga PT som jag har, nämligen Chiara! Damen jag pratar om heter Inge-Gerd och är 92 år! Du läste helt rätt, nittiotvå år!!! Och har en egen personlig tränare!

Det är bara så grymt häftigt! Bara det att hon tog min hand och log det mest vitala och friska leendet jag sett på länge och sade, det är så kul att träna och man ska inte köra så hårt utan det ska vara lugnt och sansat, det är det som har hjälpt mig att hålla mig så ung och frisk! Och så skrattade hon högt och såg sådär pillimarisk ut! Jag blev helt tagen på sängen av hennes entusiasm och positiva inställning och kände mig bara sååå inspirerad och peppad! Tack Inge-Gerd, du är verkligen ett levande bevis på att allt går om man bara vill och vågar! Du gjorde min dag! Vi syns på fredag igen!