Det är så lite som GÖR så mycket

Det är så lite som GÖR så mycket

Hur svårt kan det vara att säga hej till varandra, EGENTLIGEN? Jag har varit på arbetsplatser där människor av olika skäl väljer att inte heja på varandra. T.o.m en arbetsledare på ett medelstort svenskt företag sa till mig för en tid sedan – jag hälsar inte på folk längre, jag har hejat klart! Hans motivering var att de flesta som hälsade på honom egentligen inte ville hälsa utan mer hälsade som en vanlig fras och för att man måste! Du måste ingenting men tänk vad trevligt det är om du fick höra när du kommer till  jobbet på morgonen, hej, vad kul att se dig! Eller bara ett hej eller godmorgon!

Att heja på någon du inte känner kan väl vara okej ibland men låt det inte bli din lag, dvs att du aldrig ska heja mer på någon främling. Du vet aldrig vad det kan leda till. Det finns ingenting som slår det sanna mötet med en annan människa. Är man bara öppen i hjärtat så kan möten med andra människor leda till helt enastående saker.

Så använd och träna på mina tre nyckelord,  Se Ge Le – och gör det villkorslöst så ska du se att du får mångfalt tillbaka!

Och tänk på att det är så lite som GÖR så mycket!