Det är sååå lite som GÖR så mycket

Det är sååå lite som GÖR så mycket

Man slutar aldrig att förvånas över människors beteende! Har du tänkt någon gång om någon annan, men herregud hur tänker han/hon? Och hur uppför sig folk i största allmänhet? Blir du ibland förvånad över hur människor kan reagera och agera ibland i olika situationer? Alla borde tänka lite oftare på att det är sååå lite som GÖR så mycket i alla former av mänskliga möten! Idag gick jag in i en klädaffär i Göteborg och fram kom en ung tjej med ett stort leende på läpparna och sade -hej och välkommen, hur kan jag hjälpa dig? Hon sade det på ett sådant trevligt och positivt sätt att det påverkade mig väldigt positivt. Efter att jag hade berättat mina behov och önskemål lade hon ner hela sin själ för att hitta rätt kläder, färger, nyheter och kombinationer som skulle passa mig.

Hon var så naturligt glad, positiv och proffsig så efter en timme när jag lämnade affären hade jag köpt nya byxor, tröjor, skjortor och ett par skor, jag som bara skulle titta! Snacka om att hon var en duktig genuin säljare! Hon brann verkligen för sina arbetsuppgifter, sitt jobb och viljan att vilja sätta sina kunder i fokus. När jag frågade henne varför hon var så glad och positiv förklarade hon för mig att det är lika kul och spännande varje dag att få gå till jobbet och hjälpa sina kunder att bli nöjda och glada. Det gav henne en kick! Hon var verkligen rätt person på rätt plats! Jag hade önskat att fler människor kunde tänka, känna och agera så!

Tänk vad bemötande och service är viktigt och avgörande för oss alla för att skapa förtroendeingivande relationer med både sina kunder såväl som sina kollegor, vänner och nära & kära! Även fast alla vet hur viktigt det är så finns det för många som jobbar och lever med mänskliga möten varje dag men som ändå inte känner för sina jobb eller förstår innebörden och betydelsen av service och bemötande i världsklass. Så jag säger bara hej, tack och välkommen! Dessa tre enkla ord är helt magiska att använda men tänk på vilket sätt du säger det, när och inte minst hur du säger det! Dessa ord kan vara skillnaden som GÖR skillnaden mellan människor som lyckas oftare i sin vardag mer än andra! Eller vad tror du?