Du kan mer än du tror

Du kan mer än du tror

Du kan mer än du tror bara du väljer att tro! Jag möter varje dag människor som begränsar sig själva pga för lågt självförtroende, bristande tro och motivation, för låga mål samt väldigt mycket begränsande övertygelser. Det är för många människor som inte tror på sig själva vilket gör mig bekymrad. Jag gör allt för att ge dem hjälp, insikt, energi  och viljan att vilja tro lite mer på sig själva. Det är oftast så lite som de behöver göra för att visa sig själva yeees, JAG KAN! Ibland hjälper det med att bryta de negativa tankarna med att se andra utföra saker så att man själv känner, kan hon så kan jag! Men det krävs en vilja att vilja, modet att våga och att du är trygg i dig själv samt vågar utmana dina egna mentala gränser. Klarar du någonting en gång så klarar du det igen. Och då lite längre, lite snabbare och lite bättre. Kom ihåg, DET SITTER I HUVUDET! Jag slutar själv aldrig att förvånas över människors förmåga att gång på gång överträffa sig själva och så kommer det alltid att förbli i historien. Jag imponeras också väldigt mycket av våra fantastiska idrottsutövare som har någon form av funktionsnedsättning. Eller vad säger du om kanadensaren Amie Boldt som hoppat 2.08 på ett ben! Du läste helt rätt, 2.08 på ETT BEN! Hur gick det till? Eller den sydkoreanske blinde bågskytten Dong-Hyun som i London OS satte ett makalöst världsrekord då han fick 699 poäng i en serie om 72 pilar. Hans kommentar efteråt var ” jag vet att jag kan och vad jag kan så då behöver jag ju inte hetsa upp mig för mycket av det här rekordet”! Vilken skön avspänd inställning och tro på sig själv. Fundera på vad du kan lära dig av deras sagolika inställning och attityd så att du kan bryta nya barriärer? Du kan mer än du tror bara du väljer att tro!