Från oro till tillit!

Från oro till tillit!

Tänk vad många människor det är som går omkring och oroar sig för saker och ting helt i onödan. Oro är ju något som föds genom vad och hur vi tänker. Genom våra tankar kan vi låta vår fantasi skena iväg så mycket att vår verklighetsuppfattning blir helt förvrängd.

Väldigt mycket av den oron som vi skapar genom våra tankar kommer förmodligen aldrig att inträffa. Så varför gå omkring och dränera sin mentala energi helt i onödan när man faktiskt med hjälp av mental träning kan lära sig att styra sina tankar och känslor i en mer positiv riktning.

Jag kommer aldrig säga att det är lätt, jag säger bara att det går om det är det man verkligen vill. Träning ger färdighet och kom ihåg att tankar som man tänker ofta tenderar att bli verklighet oavsett de är positiva eller negativa. Så frågan är, vilka tankar och känslor vill du ska dominera i ditt liv? Ett annat sätt att eliminera oro är att bestämma sig för att bara ha tillit. Vad innebär det? Jo, det innebär att du bara bestämmer dig för att ha fullständig tillit och samtidigt ha övertygelsen att det som sker har en mening och det är det bästa för mig just nu!

Ingenting sker av en slump utan det sker för att vi alla har något att lära oss. Tänk om det är så att allting som sker har en mening oavsett om vi ibland har svårt att se det initialt.

Att ha tillit är att go with the flow och lösa det som händer på vägen med absolut bästa inställning och attityd. Om du tränar upp förmågan att ha tillit till saker och ting så kommer det tillståndet att bli det mest naturliga och dominanta för dig vilket innebär att du eliminerar känslan av oro och känner bara tillit! Tänk så skönt och vad mycket livskvalité det kommer att ge dig! Så ha tillit och se dina tankar som din bästa kompis och träna varje dag på att:

 

1) Se det du vill se! Se det du vill ska hända!

2) Känn det du vill känna!

3) Hör det du vill höra!

 

Involvera all dina sinnen och känn skillnaden av at fokusera både kroppen och knoppen på det du kan påverka och som enbart hjälper dig att må bra! Det är du mer än väl värd!

Ha en underbar dag!

Bästa hälsningar

Michael