Idag blev jag morfar, yeees!

Idag blev jag morfar, yeees!

I natt fick jag ett sms ifrån sjukhuset av min älskade dotter Jenny’s pojkvän Peter som meddelade att Jenny fött en välskapt liten pojke vid namn Liam till världen kl.02.08! Det är sååå sanslöst stort, häftigt och kul så just nu svävar jag på moln. Yeees och yipppiiieeeeee!!! Det blev en lång väntan och själv har jag inte sovit många timmar i natt. Men nu kan vi alla andas ut och bara njuta av det lilla  underverket! Att min dotter Jenny redan blivit mamma känns både stort och overkligt på samma gång. Och jag har blivit morfar! Det känns i hela kroppen och jag är såååå glad och lycklig för deras skull att allt har gått bra och  Jenny och de kommer att bli världens bästa föräldrar och moffa Micke ska göra allt han kan för att lära Liam så mycket bus som möjligt!

Varmt välkommen till en ny värld full av möjligheter!