Ny vecka nya tankar

Ny vecka nya tankar

Vad har vi människor gemensamt oavsett kön. ålder, bakgrund, profession och religiös läggning? Massor tänker du vilket är helt rätt när vi alla står där helt nakna och ensamma. Men en sak som vi alla har gemensamt är ju våra tankar. Alla människor i hela världen har ständigt tankar i huvudet. Men tänk vilka rena, ärliga och underbara tankar vi har i huvudet när vi är små barn. Då tänker vi knappt utan agerar snabbt, äkta och direkt. Varför fortsätter vi inte med det?

Det finns forskning som hävdar att vi har minimum 65.000 tankar i huvudet varje dag. Tur att vi inte är medvetna om alla dessa tankar vi har i huvudet, då skulle vi nog bli helt galna och förvirrade. Skillnaden mellan människor som är mentalt starka och har förmågan att klara av svåra situationer och som lättare och snabbare ser lösningar och möjligheter är innehållet i deras tankar. De väljer ett mer positivt och konstruktivt sätt att tänka vilket oftast resulterar i positiva resultat. Andra väljer att älta problemen och därav ser mer hinder och svårigheter.

Det andra som skiljer oss åt är förmågan att styra sina tankar. Det är just här som den mentala träningens betydelse kommer in. Därför kan du nu på ett roligt och spännande sätt här på min hemsida stärka dig själv mentalt. Kärnan i all mental träning är att träna dig på att styra dina tankar och bilder i en mer positiv och önskvärd riktning. Kom ihåg att tankar tänkt flera gånger tenderar att bli verklighet!

 

Ändra dina tankar och du ändrar din dag och ditt liv!