Tänk vad åren går,idag fyller jag 54 år!

Tänk vad åren går,idag fyller jag 54 år!

Hur viktigt är det med att fira sin födelsedag? Hur firar du? Eller firar du inte alls? Ja, det är nog högst olika och väldigt personligt hur man firar. Jag tycker firandet går i cykler och mina firanden har sett väldigt olika ut. Allt från storslaget som min 40 och 50 års fest till lugna gatan och där dagen har lugnt och sansat bara har glidit iväg som en lätt bris i luften. Men tänk när man var liten och hade barnkalas. Minns du? Jag minns inte mina barnkalas så jätte bra men jag kommer ihåg när jag var i tonåren och bjöd hem alla mina lagkamrater i fotbollen och hade helt sjuka mattävlingar när jag fyllde år. Vi tävlade i vem som kunde äta flest korv med bröd eller hamburgare på en timme? Eller vem som kunde få i sig flest glassar, ananassplit på 30 min? Helt galet! Så såg mina födelsedagar ut när jag var mellan 13-15. Jag minns så väl en kille i laget som vi kallade för tjocke Per. Inte för att han var tjock precis utan väldigt kraftig och muskulös. Han vann alltid våra mattävlingar, ha ha! Nä, nu för tiden är det andra bullar som gäller.

Idag har jag firat min 54 års dag med en lugn hemmakväll med familj och släkt! God mat, dryck och samkväm! Så där lagom högljutt och glatt. Jag gillar dock att fira min födelsedag men föredrar olika typer av firande. Men dagen har varit helt perfekt på alla sätt. Startade med kaffe på sängen med ljus och ljuv sång och gratulationer från nära & kära. Och sen lite fler grattis samtal från släkt, vänner och bekanta. Att sen få träna en stund, basta och få en helkropps massage var mumma för själen för att avsluta dagen med en god middag och dryck med nära & kära. Det fick runda av en härlig och väldigt trevlig 54 års dag! Tack allihopa för allt! Nu somnar jag gott och går ett nytt friskt och roligt år till mötes!