Vilken minnesvärd vecka

Vilken minnesvärd vecka

Vilken fantastiskt vecka detta har varit! Den går till historien som en av mina mest minnesvärda och bästa veckor någonsin. Det bästa av allt var ju att min yngsta dotter födde en fantastiskt fin och välskapt pojke vid namn Liam till världen i måndags den 10 november 02.08! Och att bli morfar, få sitt första barnbarn och att allt har gått så bra känner jag bara sååå stor tacksamhet och ödmjukhet inför! Tack min älskade Jenny för att du är så stark och grym på alla sätt och vis. Du är och kommer att bli världens bästa mamma! Att jag dessutom skulle reagera känslomässigt så starkt som jag har gjort hela veckan trodde jag faktiskt inte ens var möjligt! Jag har gråtit! Jag har skrattat! Jag har känt mig glad! Lättad! Upprymd! Stolt! Gråtit igen! Skrattat ännu mer!

Ärligt talat så trodde jag att jag hade kommit över det där stadiet med en massa barnskrik m.m. När jag hört barnskrik så har jag kuvat mig och känt, åååhhh vad gött att den tiden är förbi. Men när min dotter satte telefonluren vid Liam’s öra igår och jag fick prata med honom för första gången så började han vrålskrika i luren och vad hände då? Jo, moffa Micke började storgråta av glädje. Ha, ha herregud, är jag fjantig eller är jag fjantig? Det var ju hur underbart som helst och få höra hans barnskrik! Mitt barnbarn lever! Han skriker! Yipppiee! Skrik mer! Jag känner mig bara så stolt och kommer nu att sväva runt på mitt lilla moffa moln resten av mitt liv.

Dessutom har jag varit på en föreläsningsturne’ i regi av Lära för Livet under hela veckan vilket har varit hur kul som helst och en ren och skär publiksuccé! I tisdags var jag i Falun inför ett fullsatt auditorium och stämningen som skapades där blev ju helt galet bra. Var även med i radio P4 Dalarna och blev intervjuad av en mycket trevlig och sympatisk reporter vid namn Johan Thorén. Han kunde verkligen konsten att ställa rätt frågor och lyssna på svaren. Åkte sedan vidare till Gävle och var även där med i radio P4 Gävleborgs häftiga gomorron gäng med Cassandra i spetsen. Sen körde jag järnet på Elite Grand Hotel och det blev så överfullt så att de fick bära in 50 extra stolar, helt sjukt! Avslutade sedan min tripp till Linköping där jag igår föreläste inför ett fullsatt Collegium och där var publiken helt i extas. Det blev en helt galen närvaro, stämning och respons! Tack Linköping! Fråga mig inte vad som hände, det bara hände någonting magiskt! Fick efter föreläsningen någon timme på mig att ladda om för att åka till andra sidan stan och vara avslutningstalare hos det kvinnliga ledarskapsnätverkets Athena på SAAB, deras årsmöte. Och det gick tack och lov också riktigt bra där timmarna bara flög iväg. Sedan väntade tåget hem till Göteborg igen och idag känner jag av både trötthet och tillfredsställelse efter en riktigt kul och oförglömlig vecka! Hoppas du också haft en riktigt bra vecka! Ha nu en underbar helg och njut av fredagen! Kram kram